PixelB2B

O nama

PIXEL B2B D.O.O. je specijalizirana digitalna agencija koja obavlja kompletnu marketinšku djelatnost. Glavni cilj nam je pomoći osigurati svakom klijentu online prisutnost kroz digitalni marketing. Naš stručan tim čine kreativni ljudi s dugogodišnjim iskustvom u području  poslovnog savjetovanja i marketinga.U nama možete pronaći partnera na kojeg se uvijek možete osloniti te smo ovdje da Vam pomognemo da postanete prepoznati u poslovnom svijetu.

Područja u kojima smo čarobnjaci su digitalni i content marketing te marketing na društvenim mrežama i također organiziramo razne evente i promocije koje će Vašem poslovanju dati vjetar u leđa!

U današnjem svijetu marketinga, nije lako istaknuti se iz mase. Pixel B2B vjeruje da je pristup marketingu usmjeren na publiku jedini mogući odgovor jer su vaši kupci najvažniji sudionici u vašem poslu. 

Nudimo Vam bogato iskustvo i znanje te Vas savjetujemo i vodimo na putu izgradnje Vašeg brenda.

Naša misija je  staviti klijente na prvo mjesto, jer vjerujemo da je jedini način za dugoročni uspjeh razumijevanje i zadovoljavanje vaših potreba. Usredotočeni smo na integrirana sigurnosna rješenja shvativši da moramo pružiti niz sigurnosnih proizvoda i usluga koji će se neprimjetno spajati kako bismo pružili integrirana rješenja.

Vjerujemo da se naš uspjeh temelji na sljedećim vodećim načelima:

  • Pružanje inovativnih proizvoda i usluga
  • Pružanje izvrsne usluge kupcima
  • Predani zaposlenici koji su ponosni na našu tvrtku
  • Neprekidno poboljšavajući način na koji radimo
  • Donošenje zdravih komercijalnih odluka

 


Vidljivost na internetu je bitna i poželjna stvar .Svako je oglašavanje od iznimne važnosti, bez obzira radi li se o malom ili velikom poduzeću. Možete imati najbolje proizvode, ali ako za njih nitko ne zna, neće se kupiti.

Stoga je nužno upoznati potencijalne kupce s proizvodom ili uslugom koja im možda treba, ali u danom trenutku ne znaju gdje je nabaviti ili od koga.

Registracijom na portalu pixelB2B postat ćete vidljivi, te će vas klijenti pronaći u tren oka.

Jeste li znali da je internet najbrži rastući medij ikada? Smatrate li da unatoč vašem iskustvu i trudu, ipak niste dovoljno prepoznati? 

Uz sve prednosti koje internet marketing može ponuditi vašem poslu, razvijanjem profesionalne internetske marketinške kampanje možete privući više kupaca na vaš proizvod ili brend kako bi više razvijali vaše poslovanje.

Izdvojite se iz mase i dozvolite da vas uz portal pixelB2B klijenti lakše pronađu.