PixelB2B

Zašto se registrirati?

Vidljivost na internetu je bitna i poželjna stvar Svako je oglašavanje od iznimne važnosti, bez obzira radi li se o malom ili velikom poduzeću. Možete imati najbolje proizvode, ali ako za njih nitko ne zna, neće se kupiti. Stoga je nužno upoznati potencijalne kupce s proizvodom ili uslugom koja im možda treba, ali u danom trenutku ne znaju gdje je nabaviti ili od koga. Registracijom na portalu pixelB2B postat ćete vidljivi, te će vas klijenti pronaći u tren oka.

Registracijom na pixelB2B postat ćete dostupni na internetu te će Vas klijenti lako prepoznati i kontaktirati. Budući da klijenti vrše pretraživanje upisujući usluge u tražilicu uslugu koja im je potrebna, ključno je da budete vidljivi u internet prostoru. 

Registracijom na našem portalu pružamo Vam mogućnost da se lakše povežete s klijentima.

Zašto odabrati baš nas?

Pixel B2B posvećen je poboljšanju izgleda za pojedine tvrtke dajući im jasnu prednost u odnosu na konkurenciju.

Cilj nam je pomoći svojim klijentima u postizanju njihovih ciljeva, personaliziranju njihovih događaja, pružanju inovativnog okruženja i postizanju razlike.

Naš snažni osjećaj identifikacije s projektima klijenata znači da se neprekidno trudimo pružiti rješenja, čak i za pitanja kojih još nisu svjesni. U tom cilju prihvaćamo progresivan pristup tehnologiji i marketinškim tehnikama.

To ujedno znači da cijenimo i promoviramo besprijekornu interakciju s vlastitim timovima klijenata i osiguravamo da se njihova vrijednost dobije iz proračuna njihovih događaja.

Naš pristup je izrazito inovativan. Neprestano tražimo nove načine za povećanje vidljivosti klijenta i vrijednosti branda.

Također, svjesni smo da se stvari mijenjaju i nepresteno se trudimo prilagoditi i poboljšati te nastojimo izvući maksimum iz napretka u digitalizaciji.

Kako se registrirati?

Upis na naš portal možete obaviti isključivo telefonskim putem. Ukoliko niste zaprimili poziv s naše strane, a želite se registrirati, možete nas kontaktirati i putem maila a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

PIXEL B2B će se pobrinuti da Vaša tvrtka bude vidljiva.

Pridružite nam se!


PIXEL B2B D.O.O. je specijalizirana digitalna agencija koja obavlja kompletnu marketinšku djelatnost. Glavni cilj nam je pomoći osigurati svakom klijentu online prisutnost kroz digitalni marketing.

Naš stručan tim čine kreativni ljudi s dugogodišnjim iskustvom u području  poslovnog savjetovanja i marketinga.

U nama možete pronaći partnera na kojeg se uvijek možete osloniti te smo ovdje da Vam pomognemo da postanete prepoznati u poslovnom svijetu.

Jeste li znali da je internet najbrži rastući medij ikada? Smatrate li da unatoč vašem iskustvu i trudu, ipak niste dovoljno prepoznati? 

Uz sve prednosti koje internet marketing može ponuditi vašem poslu, razvijanjem profesionalne internetske marketinške kampanje možete privući više kupaca na vaš proizvod ili brend kako bi više razvijali vaše poslovanje.

Izdvojite se iz mase i dozvolite da vas uz portal pixelB2B klijenti lakše pronađu.